Mitt barn börjar bli för stort!

on

Jag har inte skrivit så mycket om barnen, dels för att de är stora nu och dels för att ja, det händer så mycket att det inte ens går att hänga med. Lilla A blir fem och ett HALVT (jätteviktigt tydligen) på fredag och har en lös tand. Gissa om hon är stolt över den?

Plötsligt är vi inne på sista terminen på förskolan, i maj börjar hon och hennes få 09-kompisar på sommarklubben och sen är det upp till förskoleklassen. Det är lite spännande det här, en helt ny värld för oss som inte egentligen har någon insyn i skolvärlden.

Här i Nacka görs skolvalet nu, vi har fått en del brev med information hem  men för oss är det inte många alternativ som känns rimliga.

IMG_3757Nu vet vi ju att vår närmaste skola inte bara är på gångavstånd, den råkar också vara en bra skola med plats för F-9. Förhoppningen är att de flesta barnen i närområdet som hon umgås med får plats där och då får något av en säkerhet i varandra. Ikväll ska jag på informationsmöte i skolan. Så intressant!

Fast ärligt talat. Nu får hon inte bli så mycket större. Jag hänger inte med. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.