I pendlartsgen

on

Det har inte varit speciellt socialt för mig på senare tid med jobbet, jag har jobbat för mycket hemifrån tack vare en del anledningar vilket inte hjälpt alls. Idag ska jag in och träffa min nya chef och framöver kommer jag ha rätt många fler kollegor på plats för att umgås med även om vi aldrig kommer sitta vid niofikat hela gänget. Det gör ändå enorm skillnad, jag ser fram emot att få ha närvarande umgänge igen.
 Dessutom tänkte jag smyga in den lilla diskussionen om lön som egentligen är obefintlig när man som mig byter tjänst internt – det kan bli spännande för alla inblandade.
 


Vädret är ju knappast som när solen strålade i Alperna men vi får väl jobba humöret åt det hållet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.