Att hålla huvudet högt och sikta på helg!

on

Det är en väldigt, väldigt intensiv vecka. De första tillbaka i tjänst och i vardag brukar vara det. Lägg sen till barn som inte är vana vid rutiner och det är inte bara tempot som är uppskruvat utan också volymen. Vi har haft våra duster här hemma, i kombination med det har jag och E båda rätt mycket jobb – jag både kör ju min gamla tjänst med överlämning och ska in i det nya. Informationsöverflöd i den här skallen erkänner jag. Det kommer ju att lugna ner sig.

Men först ska det bli helg, då är det träning för mig igen – A ska påbörja vårens aktiviteter (roller derby, gymnastik) och det allra viktigaste. Lillasystern fyller 3 år.


Vi ska bara hålla huvudet över ytan tills dess, låtsas som att den där kliande halsen bara är ren och skär inbillning. Det är bara några timmar kvar på den här dagen och sen kör vi helg – som jag längtar!

One Comment Add yours

  1. Ullrika says:

    Asså. Det blir ju så fånigt att skriva så men… du vet att jag inte dömer efter håren så jag vågar ändå utbrista i ett “DOM ÄR SÅ JÄKLA GULLIGA ERA SMÅ UNGAR!!”!

    Krya på benet nu hörru och lycka till med överlämning och allt såntdär. Tack igen för hjälp med tbanetågen åsså! 🙂

    Krams!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.