Återuppstånden!

on

Så jag har äntligen repat mig någorlunda från både skada och förkylning (bihålorna räknar jag får hålla i ett tag till) och bloggen, som fick sig lite stryk av Binero verkar vara tillbaka på banan. Snabbaste företaget i service vill jag nog inte påstå att den ligger hos, det var tyvärr två långa dygn helt i onödan som den låg nere. Men, slutet gott – allting gott!

2014-12-08 (5 av 16)Vi laddar för helg nu, det är barnkalas för Lilla A och Lillasystern ska få gå på sin allra första bio idag. Därefter ska de lämnas till sin barnvakt hemma hos grannarna och vi vuxna ska ut och fira Niklas som fyllde år i veckan. Sämre lördag kan man helt klart ha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.