Resor: Mallorca sommaren 2015

Mallorca säger jag och alla tänker spontant på antingen det kvalmiga och mytomspunna Magaluf där Orup sjöng om förhållanden som tog slut eller chartern som oftast landar på playan i Alcudia. Stränder i all ära, men som van Mallorca resenär vet jag att det finns så mycket mer att se. 

I sommar har vi tre veckor till förfogande på denna härliga lilla ö, vi har delat upp det med en vecka på varje ställe, på så sätt hoppas vi kunna täcka in det allra mesta (och bästa). Bjuder här på några bilder från vårt boende vecka 2, då vi kommer hålla oss strax utanför Sóller i en liten by vid namn Biniaraix. Vi har för enkelheten med barnen valt att enbart koncentrera oss på boenden med pool, då det kan bli tidvis hett på sommaren och svalka är nödvändigt. Men självklart ska vi utforska omgivningarna som tåget mellan Sòller och Port de Sòller, den fantastiska byn Deìa och Fornalutx. Här ska insupas atmosfär där allt inte är charter och tillrättalagt, för den där variationen – det är den som gör resandet till det bästa som finns. De andra veckorna kommer tillbringas på fantastiska ställen även dem och jag lär uppdatera om det så fort det är bestämt och signerat.

Hur fantastiskt ser inte det här ut? 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.