Tapaskväll på Söder

on

Jag har varit på La Cucaracha rätt många gånger, igår drog vi dit när barnvakten tog sig an våra barn på hemmaplan ihop med grannarnas. Det var en trevlig kväll, med riktigt bra alkoholfri jordgubbsdrink  och avsmakningsmeny med favoriterna. Jag klarar mig aldrig utan musslor, friterad calamares samt serranoskinka med melon (och fikon – mums!). Det här med bröd, potatis och tomatsallad tycker jag oftast mest känns överskattat och dyrt för ingenting. För jag är ju rätt snål. Nästa gång får det bli annan restaurang, jag behöver nyheter i mitt matliv!


Trevlig kväll med grannarna, vi hann med att prata i lugn och ro – njuta av tystnad och konstatera att det här måste vi sätta i regel att göra någon gång per månad. Dessutom hann vi börja fantisera över matlagning och tillgänglighet på råvaror under sommarens semester. Barnvakten därhemma hade visserligen lite fullt upp, men hon verkade inte helt avskräckt för kommande uppdrag. Det är fördelen med våra barn, att de är så pass vana vid varandra att man ändå kan lämna dem tillsammans på någons hemmaarena och det känns okej.

Fast avsmakningsmeny ändå? Njae, jag vet inte riktigt faktiskt. Jag hade nog kanske hellre bara tagit mina favoriter och nöjt mig med det, för en bråkdel av priset eftersom jag ändå inte smakade på alla varianter som stod framme i slutändan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.