Surfplatta för barn (och vuxna)

on

Vi har väntat länge på att vår iPad 2 ska somna in, den har x antal år på nacken vilket i dagens samhälle knappt är görbart och har sen länge dragits med en rejält spräckt skärm (bara för att jag tog av vårt Lifeproof). Men den lever och frodas, om än dock drar väl mycket batteri ibland.
 
 Tyvärr kan jag INTE säga detsamma om vår nästan nya Samsung Galaxy Tab som klarade sig över årsdagen men inte lämnade mycket till marginal. Helt stendöd. Eftersom krånglet är maximalt med en Apple och en Android (i ett hem där äpplet styr) lär det inte bli någon ny.
 
 Snart kommer vi bli tvungna att köpa en ny. Mycket också för att min dator också är inne på sista livet och jag ärligt talat vill försöka leva mindre tid på internet. Så vad gäller numera? iPad mini? Air?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.