Good to Go – lite personligare träning

on

Jag har visserligen ett gymkort på SATS som ligger och dammar, men de senaste veckorna har jag istället tagit mig in till Kungsholmen där GoodtoGo ligger. Det är en liten, liten lokal nere i en källare där Jo håller till och kör bland annat Fighting Fit, Functional Fit samt Mums n’ Bubs för de som vill komma i form efter graviditeten. På passen är aldrig mer än 10 personer samtidigt och det är tuff träning. Ni vet, så där så att det faktiskt på allvar droppar om en. Jag är aldrig så trött som när jag trampar hem därifrån. På ett bra sätt. Jag gillar upplägget, det här är inte träningslokalen för att gå och fjutta lite utan här gäller det att ta i.

goodtogoGårdagens fighting fit på 90 (som blev 95) minuter var upplagt med riktigt mycket fighting del, vilket jag gillar allra mest. När jag sen kom hem och skulle äta mat orkade jag inte ens riva min parmesanost, vilket säger en del om vad mina armar fått utstå. Men det är grymt, jag behöver bli starkare och jag ska bli starkare. Målet framöver är att köra minst en träning i veckan hos Jo, utöver cirka tre derbypass och någonstans däremellan ska jag få in lite övrig motion i kroppen för den lider jag helt klart brist på när jag jobbar hemifrån.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.