Vårvindar och träning

on

Det här att plötsligt dra på vårväxeln med träningen gör ju en del för antalet timmar vågar jag konstatera. Nog för att jag har tränat under hela vintern men då pratar vi en till två dagar i veckan. Nu är vi plötsligt uppe i fem träningar bara denna vecka och då snittar jag drygt åtta timmar. Det känns ju ändå helt okej, för jag gillar faktiskt att träna. Men hur många timmar får träningen egentligen ta? Sanningen är den att jag kan inte ligga så här pass högt i framtiden. Inte i veckorna. Helst inte på helgerna. Men kvällarna, de får ta stryk. Nåja, jag går inte miste om mycket mer än några usla serier. Och sånt här, kvalitetshäng med ungarna kommer jag ändå ha tid för. IMG_4244

I helgen går Blogger Bootcamp av stapeln, jag som varit på de två senaste var faktiskt lite ledsen när datumet för denna kom. Faktum är att det är så många aktiviteter som sammanfaller den här helgen och jag har varit tvungen att tacka nej till varenda en, för den där tiden som inte räcker till. Istället ska jag gå på dop för J&Cs lilla Oliver ute i Nacka, det kommer också bli mysigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.