Dekorplast och ett trist kakel

on

Den här fantastiska vårvintern som just nu omger oss, den har väl inte någon gått miste om? Solen må inte riktigt värma, men herregud så vackert det börjar bli. Det här är nog ändå min absoluta favorittid på året, när alla löften om vad som komma skall finns. När dagarna blir längre, när ljuset väcker mig på morgonen. 

Det är onsdag, vi är snart igen på halva veckan och det finns massa kul att se fram emot. Jag längtar något fantastiskt efter helgen, för då ska vi dra igång ett projekt med att möblera om i vårt vardagsrum. Just nu har vi många saker som vi vill göra hemma, det var den där tiden som spökar. För det här med barn som ränner runt fötterna när man vill få något gjort? Njae. Inte vår grej.

I köket ska vi försöka dölja det trista kaklet vi har (beige mot beigegula luckor – I rest my case) med hjälp av dekorplast, även badrummet ska få sig en genomgång där vi tänkte ersätta de orangea plattorna. Trappen behöver målas, vårt sovrum behöver målas och barnens sovrum behöver också göras iordning. Där ska vi ju installera någon typ av skrivbordslösning. Sen var det uteplatsen där nere. Och nya balkongmöbler här uppe. Ja, ni hör ju.

paxlux

Idag tog jag mig i kragen och beställde hem lite dekorplast till kök samt badrum från Vinylahem. Tyvärr var jag lite för snabb och missade att jag beställde helt fel färg. Typiskt mig. Ni vet, det blir inte alltid som det är tänkt. Vårt kök kommer inte se ut som detta. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.