Sommarplaneringen

on

För några veckor sen kom information att A fått plats på Björknäs Skola, vilket var vårt förstahandsval här i området. Dels för att det är en fantastisk skola (tänker er lite gammal byskola fast i större utformning) men också för att det är här alla hennes kompisar kommer att gå framöver. Häromdagen trillade även ett erbjudande på plats för fritidshem in, med tanke på det startdatumet kommer det bli en lång sommar. Jag går på ledighet redan i samband med midsommar (och åker förhoppningsvis på derbyläger på Gotland), är sedan hemma tills dess att skolan drar igång den 17.e augusti.

Vi har ännu inte riktigt bestämt hur E ska vara ledig, men troligen tar han också några veckors föräldraledighet och hänger med oss en extra period. Planen för sommaren är inte riktigt spikad ännu (jag kan komma att behöva jobba vissa perioder när andra vill ha semester) men jag tänker mig både Nora, stugan och kanske en egen liten turné med barnen. Kanske ta en sväng mot Västkusten där vi faktiskt aldrig varit förr. 2014-06-27 (2 av 9)

Men innan det ens är sommar har vi ju veckan på Cypern som snart närmar sig, sen hägrar de härliga veckorna på Mallorca. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.