Att så ett frö

on

Det verkade vara många som var chockade över att våren pausat när ett vackert litet täcke med snö imorse prydde vår gata här i “stan”. Jag räknar med flertalet bakslag, även om jag var lite misstänksam på eftermiddagen när jag lämnade ett strålande soligt Nacka och hamnade i ett snöigt Västertorp.

Men solen fanns för två veckor sen, för då var vi i stugan och hängde. Barnen sådde frön med sin faster, varav bara Lillasystern fått skott. Tyvärr verkar inte As vilja ta sig trots flera försök. Hon är nu sugen på att driva upp morötter istället, så vi får väl ta oss och köpa andra sorts fröer. 2015-03-08 (1 av 17) 2015-03-08 (2 av 17) 2015-03-08 (3 av 17) 2015-03-08 (4 av 17)Äntligen börjar så smått Frost-febern att avta. Nog för att filmen är bra – men kom igen?! 

One Comment Add yours

  1. towe says:

    Vilka fina bilder 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.