Ett andra försök och snålblåsten

on

Jag må gilla snö, så helgens mysväder var ändå lite sådär halvfint även om jag såklart hade föredragit vår. Men idag? Grått, blåsigt och kallt. Njae, burr säger jag. Imorgon ska jag åka på jobbresa ner till Bromölla över dagen och dit hoppas jag verkligen att solen hittat, för jag tänkte åka i mina vårskor. För i övrigt har ju inte den staden mycket att hurra för. 2015-03-08 (16 av 17)

Så det får gärna vända nu, jag vill njuta vår. Och på torsdag fyller ju bästa E år, då vill jag inte ha regn som vräker ner över oss. Nu ska jag snart åka på träning, det är dags att återigen testa det här benet, men jag vet inte jag. Det kan gå jättebra och det kan gå uselt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.