Efter kakeldekor…. kommer vardagsrum

on

Det är kanske något i luften vad gäller våren, men energin att göra om lite hemma kommer över oss och det är bara att hugga i. Förra helgen fick vi upp den där kakeldekoren vi beställde från Vinylahem, här i veckan har jag tänkt på vilken skillnad det gör. Det lilla. Att luckorna fortfarande är hemska är ju inte mycket att göra åt, men med ett par nya handtag så blir det kanske mindre markant irriterande. Ska bara hitta dem först.

Vi har lite dekorplast kvar, den ska vi först och främst dra upp i badrummet för att täcka de orangea plattorna, för det behövs det med. Vi får leva med det kräkfärgade golvet ett tag till verkar det som. Liksom alla våra andra golv som är lika hemska om än inte i samma nyans.

Något vi däremot får skylla oss själva på är hur vi placerade vardagsrummet. Våra möbler tog upp mycket plats och det kändes litet och trångt, så vi håller på att vända på det för att skapa en öppnare känsla. Dessutom vill vi få till en liten läshörna samt något typ av skrivbord så jag kan ha en vettig arbetsplats. Just nu har vi en plan, men vi saknar fina tavlor att fylla upp rummet med. 

Vore inte den här något att bokläsa i? Bogart från Mio.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.