Beach 2015 coming up!

on

Ska jag berätta något heltokigt? Jag saknar att träna. Ni vet, det där att ge sig ut på en joggingrunda (troligen enbart för att jag är skadad), att ta fram mattan och köra ett pilatespass eller att styrketräna. Saknar. Som i att jag borde göra det mer. Oftare. Just nu har jag ingen balans alls, inte varken med träning eller kost. Som vanligt, jag är ganska dålig att hålla i båda. Trots det så jobbar jag ju på att bli starkare, orka mer och kunna mer. Men njae, vi kan väl bara konstatera att hela min garderob är inte bara en storlek för liten snart.

Så jag ska faktiskt ge World of Shape en ny chans i vår, det blir Beach 2015 som ska köras och jag väntar bara på att det här benet är mer mottagligt för träning (hur fasen klarade jag av att köra 60 minuters match på det här?!) innan jag drar igång.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.