Mot påsk!

on

Sista arbetsdagen står framför dörren, sen är det ledigt i några dagar. Långhelg och vi siktar mot Nora för lite vila. Egentligen hade jag velat klämma det sista av vintern och åkt skidor, men jag är samtidigt väldigt anti det här att lägga mer pengar än nödvändigt bara för att. Och just påsken är en sån period. Snart vi ändå tvingade dit, så vi låter bli just nu.

2015-03-08 (11 av 17)Istället har vi planerat in ett besök på Gustavsvik där de nyss hade premiär för sin “Lost City”. För vädret ska ju inte bli sådär toppenroligt, så några soliga eftermiddagar på tomten med blossande kinder kan vi ju bara drömma om. Men snart så, snart är det vår på riktigt och det känns ungefär helt fantastiskt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.