Jag lever!

on

Hej bloggen. Jag är mest en sorglig ursäkt av en bloggare just nu, mycket av trevliga anledningar som tar min tid. Lite av bloggtorka och ännu lite av att jag känner mig rätt trist. Jobb, träning och resor. Mitt liv i ett nötskal just nu, inte för att jag inte vill dela med mig utan för att det måste vara trist för er.


Men påsken kom och gick, vi var i Nora och njöt. Åt gott, sov lite längre. Släppte ut barnen på grönbete. Nu är det jobb igen i några veckor, vi har fått Starbucks på jobbet. Kan eventuellt bli det som tvingar mig till kontoret i framtiden. Vaniljlatten är inte att leka med!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.