Tredje gången gillt

on

Mina morgnar i trafiken är ganska mysiga, jag på bussen är en liten del egentid. Dessutom hinner jag kolla av dagens måste innan jag är på kontoret och ska jobba. Och jo, är betydligt effektivare på plats. För att inte tala om lättare till mods. Ensamheten i att sitta hemma och jobba är alldeles för påtaglig och ärligt talat rätt uteslutande. Extra mycket så för någon som mig som inte är en del av ett team utan en fristående chef. Så kontoret är min boost. Det tog bara ett tag att inse vart roten till tyngden låg. Men nu så.


Redan torsdag och snart dags för helg, dagar som helt kommer gå i derbyandan med träning, lagfest och match för vissa utvalda (inte jag, herregud har ju inte ens fått träna på två veckor). Men först en fin torsdag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.