Pippi på Maxomorra

on

flamingoEller ja, nu är ju ett Flamingotryck jag särskilt fastnat för, men våra garderober svämmar över av Maxomorra eftersom de har glada, färgstarka och sköna kläder. Jag kan förstå föräldrar som vill ha stilrena kläder på sina barn, men ärligt talat blir det väl ganska tråkigt att alltid ha stylade barn? Denna ska jag minsann fylla upp med så fort jag får tag på den!

Det är så himla synd att man inte tagit fram dessa badkläder som rena badbyxor (denna modell hasar tyvärr bara ner på min smala unge) för hajar är ju inte direkt svårsålda in i den här familjen. Men flamingotrycket alltså, det måste jag bara ha! hajar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.