Resor: Rauk’n Roll – Gangvide Farm 2015

on

För första gången på 18 år ska jag åka till Gotland. Åh, du har redan varit där tänker ni – men njae – jag vet inte om jag riktigt kan säga att jag egentligen var det. För några minnen utöver ett ihärdigt strilande regn, en samlingslokal där vi hängde ungefär hela tiden och en tråkig liten landsväg som vi cyklade på för att köpa lite godis har jag inga minnen överhuvudtaget från ön. Jag tror faktiskt inte vi gjorde något vettigt överhuvudtaget under tiden vi var där, annat än gömde oss för regnet.

rauken

Rauk’n Roll är ett derbyläger som anordnas av Visby Valkyries för femte året i rad, jag kommer göra debut genom att kliva in i den mer avancerade gruppen. Aningen konstig känsla, vi var ju nyss nybörjare?! Lägret hålls på Gangvide Farm på södra Gotland. I samband med att jag ändå tar mig dit tycker jag inte det är mer än rätt att försöka ta någon/några nätter extra för att dessutom hinna se vad Visby is all about.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.