Måndagsmode

on

Måndag, dags för verkligheten igen. I några dagar, för på fredag drar vi. Men efter den här helgen som varit nästintill magisk och ändå skitjobbig är jag mer än redo. Men först, massa hårt jobb att klara av. Ibland glömmer jag liksom av att jag faktiskt gillar att jobba, ligger lite på latsidan. Det får jag såklart ta igen med råge sen. Men det är okej, för under tiden kör jag lite musik och grottar ner mig i de 150 frågor som jag bollar samtidigt. Ute skiner solen. Livet har helt klart varit sämre.

16359057094_8c66629f89_kOch ikväll? Träning såklart. Mitt liv just nu, resor, barn, träning och lite träning till.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.