Dessa språngmarscher

on

Tidigare låg busshållsplatserna strax utanför vår port, vilket gjorde att man kunde kasta sig hemifrån några minuter innan och ändå hinna med bussen. Nu plötsligt kutar jag lungorna ur mig nästan varenda morgon för att hinna. För går jag så mycket tidigare? Nej nej. Fem minuter innan inser jag med panik att jag måste iväg (jag åker direktbuss till Centralen som inte går jämt) och får springa som en galning. Bra motion? Njae, jag vet inte jag. Kanske vore löpning något mer effektivt i fotriktiga skor och med uppvärmning… Men hann gjorde jag. Idag igen. Även till pendeln som jag sen löpte likt en idiot till.

Mer jag hunnit? Vara nästan färdigpackad inför resan på fredag. Ändå är jag helt oförberedd.

2 Comments Add yours

 1. towe says:

  Underbart med semester!

  Like

  1. Ämma says:

   Ja, det ska bli alldeles fantastiskt!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.