Barnprylar: Badkläder från Maxomorra

on

Jag fyndade ju järnet på KidsAgencys utförsäljning i Sollentuna några helger innan resan, utöver ett gäng färgglada klänningar, shorts så kom jag hem med dessa fina badkläder från Maxomorra. Egentligen skulle baddräkten varit i Lillasysterns storlek, men det kan ju inte bli rätt varje gång?! Jag gillar färgglada badkläder, fullkomligt älskar faktiskt, jag valde ett bra tag mellan dessa och mönstret med hajen. Det finns ett par byxor till tröjan, men i mitt organiserade packningskaos hamnade de någon annanstans istället, så de får komma till användning i badhuset nu närmast eller när vi drar till Mallorca i juli. Troligen lär alla kläderna faktiskt passa även in på nästa säsong och då väntar kanske någon annan resa – vem vet?
2015-05-03 (18 av 73) 2015-05-03 (19 av 73) 2015-05-03 (67 av 73) 2015-05-03 (68 av 73) 2015-05-03 (70 av 73) 2015-05-03 (72 av 73)

Jag hade mer än gärna sett dessa i en badtrosa enbart också, då just baddräkt och soltröja inte alltid är plagg som mina barn kastar sig över om de får välja. Lätt och ledigt, men med möjlighet att skyla sig mot solen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.