Morgonkaoset

on

Vaknade för sent, sprang med tunga och tröga ben till snigelbussen, gjorde sen misstaget att välja tuben framför pendeln till Kista. Visade sig vara äldsta vagnarna i stallet, frågan är om jag inte fått tinnitus innan vi kommit fram. Men det är också lite tjusningen att resa med SL, man vet inte riktigt vad man får från gång till gång.ekvallen

Igår kväll höll jag till på ett kallt Ekvallen och körde träningsmatch med fina medspelare. Sådär lyckat, men sämre dagar ger utrymme för bättre, så vi kör på nästa gång istället. Nu mot kontoret och mötesdag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.