En VAB-måndag

on

Tänk att det behövdes lite semester för att suget att blogga skulle komma tillbaka? Så var det tydligen, för nu genast känner jag stort hopp om bloggframtiden! Idag är vi hemma, jag och barnen. Lillasystern kräktes igår morse, vilket vi är rätt säkra berodde på annat än magsjuka men 48 timmar är regeln och idag får bli en hemmadag helt enkelt. Jag hoppas bara att de inte sliter huvudena av varandra innan avlösningen kommer hem.

2015-05-03 (71 av 73)

Mina tallrikar i en veckas tid har sett ut så här. Mina byxor passar inte längre. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.