När man inte kan klona sig

on

Imorgon åker E till Jämtland för att fiska, jag har totalt mixat ihop dagarna och inbillade mig att det ikväll var föräldramötet på nya skolan. Det är självklart imorgon. När jag inte kan gå. Då har jag dessutom en träning som jag missar. Liksom jag gör med den på söndag eftersom han inte är hemma då heller. Och efter att varit skadad en del den här säsongen, dessutom nyss varit på semester har jag helt klart dåligt samvete över träningen. Över att alla springer ifrån mig i nivå. Speciellt när jag inte riktigt hinner spela ihop med mig med min line inför en match den 17:e som jag tydligen ska spela. Så sjukt pepp för det dock.

2014-07-20 (2 av 45)

Min galna och härliga, men inte så lilla unge

Fast allra mest har jag lite ont i magen för att jag missar den viktiga informationen som kommer från det första föräldramötet, då när man får träffa de blivande lärarna och se lokalerna. Få ett ansikte till föräldrarna vars barn ska spendera det kommande året tillsammans med mitt. Tur att man har grannar helt klart, Ida åker på att dokumentera och återberätta ALLT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.