Fotbollspremiär!

on

Min femåring har numera börjat på fotbollsskola, jag var lite fundersam på om hon skulle våga gå dit eftersom hon är lite sådär i nya sammanhang ibland och kan sluta sig totalt. Eller ja, hon brukade bete sig så. Tills för några veckor sen när något plötsligt slog ut och barnet blev betydligt mer vågat i nya situationer. Roligt!

Så, vi var iväg igår på Orminges Idrottsplats. Det blåste snålvindar, regnet hängde i luften och jag frös så jag skakade i en timme. Barnet slängde sig in i ringen, var med i spelet från början. Hoppade, studsade och dansade sig igenom träningen. Insikten föll hos mig att hon kanske borde få se en fotbollsmatch, för jag vet inte om hon riktigt vet vad hon gjorde. Men “jag är så glad att jag nästan gråter” säger mig att det där var en fullträff, att det är något hon just nu vill fortsätta med. Stoltheten som lös över den där bollen, tröjan och vattenflaskan man fick alltså, den är inte svår att ta på.

6 Comments Add yours

 1. Cissi says:

  Nästa gång A har träning, så säg till så kan jag komma ner med lite varmt te eller något.

  Like

  1. Ämma says:

   Åh ja, på tisdag! 😀 Kom ner och heja med oss!

   Like

 2. Cissi says:

  Det gör vi gärna!! Vilken tid?

  Like

  1. Ämma says:

   Hon har träning mellan 17-17:50! 🙂

   Like

 3. Cissi says:

  Då kommer vi på tisdag å kollar!! Men om det blir regn, så får du stå å huttra själv..

  Like

 4. Hon ser så lycklig ut så nästan jag med börjar gråta!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.