Derby: Kom och titta på mig – Farstahallen!

on

Sådär i sista sekund fick vi en förfrågan om vi kunde spela match på hemmaplan redan nästa söndag. Med tanke på att halltider är nästintill omöjliga, att vi sällan hittar lämpligt motstånd och att vi är spelsugna som tusan kunde vi ju inte gärna säga nej. Min andra match, peppen är enorm!

Så ta er till Farstahallen nästa söndag så får ni lite sköna matcher, där dels våra BSTRDs tar sig an Shitty City Rollers (Oulu) men där C-STARS också spelar mot Team Kånk som är ett blandlag från Sverige. Det ska bli så sjukt skoj!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.