Så pass sugen!

on

Igår stod jag i affären och skulle välja mat till kvällen, för dagen innan hade jag diskussion på jobbet med kollega och listade lätt 20 rätter man kunde göra. Hur många jag kom på när jag väl stod där ikväll? Inte en enda. En sekund tänkte jag att f*ck it, jag köper de snordyra räkorna, hyvlar min gran padano, äter upp mina lyxiga kalamataoliver och penslar det hela med lite stekt sparris och aioli. Sen påmindes jag om att vår övning för månaden är att hålla vårt ICA-konto nere, så jag knep ut från affären med en kyckling på nersatt pris som åkte ner i panna med soltorkade tomater. Men räksalladen drömmer jag än om.

2013-08-18_juli (20 av 22)

 

Sommarfeelingen vi fick i några timmar igår då? Ge mig mer! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.