Helgplanerna

on

Jag fick fredagsfeeling redan igår kväll när lyxen låg så att Lisa bjöd in mig och Towe på lite middag. Alla tre var solo med barnen och vad passar då bättre än att hänga lite ihop? Det är så pass nära att det går att fixa bara sådär efter förskolan och barnen visade sig gå ihop alldeles toppen. Så himla skönt att få bara njuta och vara en stund, att landa till lagad mat ju var inte så tokigt det heller. Var dessutom väldigt länge sen jag hann se röken av någon av dessa donnor eftersom de och jag inte riktigt springer på samma schema eller event längre. Sak som finns hemma hos Lisa som vi inte har? Yta. Massa, massa yta. Och fräscha underlag. Och ännu mer yta. Som i utrymme då, inte taget ur en stylingkatalog. Lite avis blir jag såklart, men den dagen kommer säkert för oss med. Bara inte nu. Inte på ett tag.

2013-09-18 (1 av 18)

Idag är det däremot faktiskt fredag på riktigt, efter några fina dagar så lovas nu regn, regn och åter regn. Turligt nog åker vi ner till Nora ikväll och i bästa fall kan jag kura upp mig i en soffa med en filt hela helgen lång. Fast någon frukost på balkongen med en dator får jag nog bara glömma.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.