En lugn helg i Nora.

on

Det var fantastiskt vårväder över Nora igår, barnen hängde ute mest hela dagen. Själv satte jag mig i en stol och vände nyllet mot solen en liten stund för att tanka energi. Ibland drömmer jag om det där, om lugnet som infinner sig i en småstad. Om trädgården. Om friheten. Men lika fort vaknar jag och inser begränsningarna, tvånget att efterhålla en trädgård. Jag har ett litet projekt här hemma att skaka liv i vår lilla uteplats på souterrängplan, när vi kom hem idag – innan regnet började ösa ner hann jag börja rota och riva en del här nere. Kanske finns en framtid med gröna fingrar även för mig. Om än långt, långt bort.

IMG_5175

Idag hade solen bytts mot regn och njae, då dör lusten rätt fort måste jag erkänna. Det är ju ändå rätt smidigt det här att kunna byta lägenhet mot hus lite då och då utan att verkligen behöva leva och hålla i det hela tiden. Faktiskt.

 

2 Comments Add yours

 1. De där gröna fingrarna kan komma snabbare än man tror. Tydligen.
  Fast drivs det av tvång är det inte så kul. Av lust däremot så kan det vara just lustfyllt.
  Däremot borde jag klippa gräset innan vi drar till Danmark. Det tänker jag dock inte göra om det regnar. Och hinner jag inte så struntar jag i det. Det är villaägarstilen jag kör jag. Nylle mot solen och tanka energi är det viktigaste 🙂

  Like

  1. Ämma says:

   Sjukt bra inställning måste jag säga! 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.