Måndagsångesten.

on

Måndag, å så jag bara inte gillar måndagar. Hela min kropp stretar emot å det grövsta, kanske för att jag bara vill ha längre helg och kanske lite för att jag tyvärr sällan sover tillräckligt. Kan också ha att göra med att det är lite stökigt på jobbet. Igen. Och hela mitt väsen blir ledsen. För jag trivs ju egentligen, men jag orkar inte när det bara blir tungt. Turligt nog har jag några korta veckor framför mig, sen bara en liten slutspurt innan det är långledigt.

IMG_5176

Igår hann vi knappt mer än landa innanför dörren innan vi fick dra upp till grannarna som bjöd på fantastisk mat. Fiskgryta med aioli, dessutom hann jag med att bläddra i loppisfyndet om Tapas som de hittat för en tia. Barnen? Ja, det ena gick hem naket eftersom de lekt att det var solsemester på G och sen vägrade ta på sig. Typiskt fin avslutning på helgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.