Resor: Bloggbussen – Stockholm till Karlskrona

on

Det hade nästan hunnit bli lunch när vi rullade ut från Stockholm för att ta oss hela långa vägen ner till Karlskrona, även om tiden gick fort så rullade milen på ganska sakta. För det är en bra bit, det är det. Men med underhållning i bagaget funkar det ändå rätt så smärtfritt måste jag säga.

21052015-IMG_7818

Vi tog E22 över mina trakter, det vill säga en bit ner mot stugan och sen vidare mot Kalmar innan vi hamnade på småvägar. Sverige just nu är något nästintill magiskt med levande rapsfält, tidvis regn och uttrycksfulla moln som ibland släpper fram solen. Det är faktiskt rätt svårt att greppa hur sanslöst frodigt det är just nu.
21052015-IMG_7822 21052015-IMG_7830 21052015-IMG_7833

Färjan till Gdynia går från Verkös färjeterminal som ligger en knapp mil utanför Karlskrona. Enkelt och smidigt att parkera för 60:-/dygn och sen bara knalla in på terminalen som ligger direkt i anslutningen till parkeringen. 

 

One Comment Add yours

  1. Ja den är inte alltför rolig att köra, den vägen. Hyfsad fin bit det mesta iofs (utom Kalmar-Karlskrona), men det tar ju sån TID!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.