Om en helt annan 14 juni

on

Det känns som att alla har gått på sommarlov utom vi, inte nog med att vi missat all den uppståndelsen så har vi dessutom kört VAB i flera omgångar och börjar imorgon om igen. Lite antibiotika och vi hoppas de elaka bacillerna kan lämna A ifred nu framöver. På onsdag är det sommarfest på förskolan, avslutning på simskolan och vi hoppas att hon är bra nog vid det laget för att få vara med. Tills dess får vi sysselsätta hemma. För att inte smittas.

Med andra ord är läget ett helt annat från förra året, då vi idag nyss kommit till Koh Samui och hängde i Mae Nam där solen inte sken (än). Och hur många gånger jag än sagt att jag är klar med Thailand så längtar jag tillbaka. För var det ändå inte jäkligt bra? Jo, det var ju det. 2014-06-12 (4 av 8) 2014-06-15 (24 av 26) 2014-06-15 (14 av 26) 2014-06-15 (19 av 26)

Barnen har två veckor kvar på förskolan innan sommarlov, jag jobbar denna veckan samt två dagar i nästa (ja, jag har förlängt) innan det är dags att sticka till Gotland ett tag och rulla. Sen är det lite jobb igen medan barnen roar sig i Nora som gäller innan vi tar semester på riktigt här. Som sagt, känns som en helt annan värld från förra och förrförra året då sommaren redan startat för oss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.