När Gotland hände

Så, jag tog en liten andningspaus och drog till Gotland. Eller ja, först jobbade jag ju massa för att bli klar i tid, samtidigt som jag VABade. Bloggen fick inte följa med till Gotland, det är jag såklart lite ledsen för så jag ska försöka skaka fram lite bilder åt er så småningom. Men vi har varit på ett försomrigt och somrigt Gangvide på en och samma gång. Isvindar byttes igår ut mot sommarsol och skönt häng utomhus. Livet!

IMG_6213 IMG_6214 IMG_6250Ga-vadå? Gangvide farm hette stället som vi huserat på, en skön liten oas med rockabillyfeel på södra delen av Gotland mitt ute i ingenstans. Eller ja, närmaste by heter När och är väl ungefär så att man kan fråga sig när man är i När. Men vackert är det och alldeles jättekul att få umgås samt träna med andra derbymänniskor. Vi hade fantastiska coacher och våra värdar var ju helt galet bra under veckoslutet, så jag är nu hemma och nöjd.

Imorgon börjar min sista jobbvecka, barnen ska åka till Nora för att hänga med mormor och morfar ett tag – det kommer bli toppen! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.