När barnen är borta…

on

Så de lite mindre i familjen är hos mormorn och morfarn över veckan. Det har blivit lite av en tradition, de får en veckas längre sommarlov och vi, ja – vi får jobba ifred. Men så finns ju de där kvällarna, som denna veckan varit en riktig fullträff. Men visst är jag lite bitter att det är nu solen skiner, att nästa vecka när jag ska roa de små så ska regnet falla (E jobbar tills vi åker till Mallorca). Men det är ju charmen som ska vara den svenska sommaren, att man aldrig vet vad man får. IMG_6325 IMG_6326 IMG_6327

Vi har i alla fall passat på att inte hänga hemma, så även om jag körde träningsmatch i måndags och vi inte tog oss längre än take-away på balkongen i tisdags (hej gräspollen – jag gillar inte dig!) så följdes onsdagen upp av utehäng med Ida när vi mumsade tapas och igår kväll landade vi på Koloni här i Nacka.

Idag är min allra sista jobbdag på sex veckor, jag är så glad över det så ni anar inte. Tidigt, tidigt imorgon bitti går min bil fylld av personer upp till SM som ska spelas i Sundsvall där vi ska agera hejaklack och förhoppningsvis se de våra försvara SM-guldet. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.