En varm höst, i regnjacka

on

Så plötsligt vaknar man och inser att det inte regnar ute, det bara forsar ner. Jag vet inte om någon lyckades ta sig till skola/förskola/jobb utan att vara dyngsur i Stockholmstrakten igår morse. Jag? Stannade hemma såklart. Med en förkylning på lut vågar jag inte ta några risker att bli nedkyld och därmed sjuk. 

Men allra mest stannade jag ju faktiskt hemma därför att jag just nu inte har varken ett par stövlar eller en regnjacka. Visst har jag en skaljacka, men det finns inte en chans att den klarar av att stå emot de mängder väta som det var frågan om igår.

Idag ska jag därför ge mig ut och hitta en regnjacka, för gissa vad – det ska såklart regna hela helgen i Göteborg. Rimmar sådär utan bra kläder. Dessutom har jag en känsla av att det här kommer vara lite av en sån där höst när vädret egentligen inte är tipptopp. Men allt blir så mycket enklare om man har bra grejer. Barnen är ju egentligen kittade, så det är bara jag kvar. Puh. Tur det egentligen, för annars brukar ju en ny säsongsgarderob kunna kosta en del. Istället har vi bilen på service, kanske lite samma lika? stutterheimOm jag fick välja fritt skulle jag lätt ta en sån här. Eller någon av Stutterheims andra coola färger. Men nej, så mycket pengar har jag nog inte att lägga på regn faktiskt. Synd. För den är snygg. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.