Hejdå 80-tal!

on

I våras fick vi äntligen en besiktning av lägenheten, efter det har det skett saker hemma i litet format men under lång tid. Vi har fått nytt handfat och badrumsskåp, ny frys installeras på fredag, de har lagat diverse fel och främst av allt. Vi får nya golv.

Hemma hos oss just nu är det lite kaos nämligen, för igår eftermiddag fick vi reda på att idag skulle de minsann börja byta golv hemma. Nog för att vi visste att det skulle bli snabba svängar, men jag trodde ändå att förvarningen skulle vara lite mer än några timmar.

Så idag läggs nytt golv i vår hall och vårt sovrum på entréplan, imorgon väntar kök samt barnens sovrum, på fredag hinner de förhoppningsvis lekrummet samt hallen nertill. Eventuellt kan trappan göra livet lite surt för dem och de behöver även måndagen på sig. Sen kommer de tillbaka och fixar vår parkett senare. Jag vet att det bara är en ny linoleummatta som ska in och så vidare – men jag tror inte ni förstår hur glad jag är att slippa det här? Golv som ser smutsiga ut även när de är rena är bara inte min grej.

IMG_7887Förresten var det ju lite kul, för vi skulle inte få byta köksgolvet. No, no sa vår besiktigare – den där mattan har någon annan lagt in och den ansvarar vi inte för. Jaja tänkte jag, vi får ju i alla fall de andra golven bytta. Så kom golvkillen, tittade på mattan, ringde hyresvärden och tada – nytt golv i köket beställt! 

One Comment Add yours

  1. Men åh vad härligt att få sånt gjort!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.