Framsteg!

on

Swosch sa helgen, som vanligt och in klev måndag. Jag somnade kl 20 igår kväll, något som inte hänt på evigheter. Anledningen?

Troligen tidigare natts vaka på grund av öronont. Igår var jag ju såklart smart nog att medicinera med både nässpray och alvedon, vilket gjorde att jag trots lite obehag (men mest väldigt, väldigt konstiga drömmar) fick sova inatt. Så pass bra ändå, att få lite sömn. För det behövdes ju helt klart.

Våra golv är klara, nu väntar bara alla möbler på att flyttas hem, de som fått leva sitt liv runtflyttade i olika rum nu någon vecka. Och sen, sen är det dags för vardagsrummet, där ska golvet slipas och det innebär att vi behöver hålla tomt där i någon vecka. Puh. Det här hade varit så mycket lättare på sommaren när man inte är hemma känner jag. Men bra blir det, även om det bara är en ny linoleum matta.

17092015-IMG_9390Nu har jag äntligen lyckats få fram bilderna från Barcelona med, så snart – kommer rapportering!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.