Nästa äventyr – Amsterdam!

on

Så lägger vi till nästa weekend på listan framöver, för i december ska jag nämligen ta min oskuld i Amsterdam.

Det stämmer ju inte tekniskt sett, för jag har ju varit på Schiphol X antal gånger, men alltid i transfer och därmed räknas det ju knappast att jag sett staden ovanifrån (men i april var det som vackrast med böljande fält av tulpaner överallt). Nu tänkte jag dock passa på att se den på riktigt!

December ja, det kan ju vara lite dumt valt kanske men anledningen är ju i grunden att jag ska spela match den helgen och väljer att förlänga vistelsen för att hinna se staden också. Kläder har man ju ändå på sig hemma, så jag får väl bylsa på mig lite extra för att kunna uppleva det magiska till fots. Jag hoppas på vackra dagar med massa fina sevärdheter och trevligt sällskap.

Vad är ditt bästa tips i Amsterdam? 

4 Comments Add yours

 1. Trevligt! Jag gillar Amsterdam, men har bara varit där på ett väldigt kort besök och det var med jobbet. Jag gillar områden Jordaan som är mysigt. Här är mina pyttesmå tips efter resan, men det finns säkert andra som vet mycket mer:
  http://www.freedomtravel.se/2011/10/nagra-sma-tips-om-amsterdam/

  Like

  1. Ämma says:

   Tack så hemskt mycket, ska läsa in mig! 🙂

   Like

 2. towe says:

  Här är mina tips, älskar Amsterdam men var där i april 🙂 http://www.towis.se/search/label/Amsterdam

  Like

  1. Ämma says:

   Tack!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.