Derby: Det här om obefintlig uppladdning inför match

on

På lördag händer något som aldrig tidigare hänt i STRDs historia, det är nämligen spel för alla tre lag på hemmaplan i Solna. Allstars tar sig an Central City, BSTRDs möter Royals och vi, ja – vi får chansen att möta Malmö.

Det vill säga, om jag kommer till start. Det här med odds gillar inte jag, i alla fall inte när de börjar krympa från min sida. För varje gång inför en match har oddsen varit emot mig för att kunna spela, att göra det gång på gång börjar tära lite. Jag skulle behöva få en bra uppladdning. En som inte handlar om att vara skadad eller sjuk, vilket är precis det som hänt alla tidigare gånger. Och så även denna.

Nu är det ju inte jag själv som är sjuk (än). Utan Lillasystern som haft den dåliga timingen att sätta hela familjen i karantän så här några dagar innan match. Jag kan bara hoppas att jag får hålla mig på benen, att det inte var smittsamt eller att jag i alla fall inte blev smittad. Helst såklart ingen annan heller i familjen, för då kan jag troligen ändå inte spela.

Sist hon var magsjuk var det något liknande, vi skulle till Västerås för att se Allstars möta dem, hon hade passerat 60 timmar utan några symptom och utan att någon annan var sjuk. Men självklart blev jag dålig på väg hem från matchen i en bil tillsammans med fyra andra, nästan 72 timmar efter, så de där 48 ger jag inte mycket för. Det är bara att vänta och se.

strd_tripleMen OM jag kommer till spel lär dagen bli helt grym och spännande – kom dit vetja!

Länk HÄR.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.