Min egen träning

on

Det senaste året har jag fyllt ut en del. Byggt muskler där innanför någonstans. Visst är jag rejält mycket starkare. Men jag orkar inte så mycket längre. Eller mer. Det är en sak att orka stå emot mer kraft. En helt annan att orka stå emot längre tid.

Ska sanningen fram har  jag knappt gjort någon som helst pulshöjande konditionsträning det här året. Det kan man lätt se när man tittar på mina appar där jag sparat ner uppgifterna. Eller ja, en del av dem eftersom jag oftast glömmer bort att skriva ner vilka pass jag gjort. De flesta veckor tränar jag tre dagar i veckan, utöver det kör jag en del juniorträningar. Ibland får jag till en egen powerwalk. Väldigt sällan något annat. IMG_0212Det kanske säger sig självt att man inte bara kan träna på skates? Jag måste se till att få till träning utöver det också för att min kropp ska hinna med. Orka med. Risken att skadas är så pass mycket större om jag inte bygger utanför, om jag inte stärker. Så jag måste börja få till det. Korta pass. Hemma. För något gym är det inte frågan om, det hinner jag inte med. Mer tid borta från barnen är inte aktuellt, även om jag tror att de i slutändan kommer må bra av att deras mamma har intressen och ett liv utanför familjen.

Summa summarum ändå kommer jag troligen ha gjort över 150 träningspass det här året. Det är ändå inte helt skit faktiskt. Och så säger jag att jag aldrig tränar? Det gör jag ju. Bara inte speciellt mångsidigt. 
IMG_0213
Saker blir så himla mycket roligare med fler färger. Måste skaffa fler färger!

One Comment Add yours

  1. Superbra ju! Tänk så mycket bättre än innan du hittade derbyt, vad kul att du hittat något du trivs med =)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.