Det här med frukost

on

Jag vet att jag inte alltid är bäst på att äta på morgonen, som idag när det troligen blir en vaniljlatte från vår Starbucksmaskin och en banan.
 
 Men jag äter i alla fall oftast frukost. Många dagar är den också rätt bra, näringsrik och får mig att hålla mig. I alla fall om vi ska jämföra med personerna jag möter kollektivt. De som mumsar munkar, kanelbullar klockan 07.


Fast vem är jag att döma? Alla har olika förutsättningar, önskemål och behov av frukost. När blev dock Redbull ett bra intag för 10-åringar på morgonen? Har lite svårt att förstå energidryck överhuvudtaget.
 
 Förresten borde jag äta frukost tidigare med tanke på att jag går upp 06, lämnar hemmet 06:50, hoppar på buss 07:30-isch och befinner mig på kontoret tidigast 08:30. Det är ju mer dags för mellanmål än frukost vid det laget, magen börjar kurra betydligt tidigare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.