Lager 157 – inte ett helt bra första intryck

on

För det mesta när jag beställer grejer över nätet fungerar det toppenbra. Ibland lite sämre. Ibland får man fel grejer och ja, det irriterar. Jag har aldrig handlat från Lager 157 tidigare, men paketet jag hämtade ut nyligen levde inte upp till förväntningarna. 

Jag tyckte jag kollade bilderna noga, för jag är lite kräsen med det där med nyanser. Rödrosa? Fetbort. Cerise/Aprikos/Rosarosa? Jättegärna. Därför förvånar det mig något oerhört när jackan som kommer hem till A är i precis den nyansen jag avskyr. Och fleecen Lillasystern skulle få mer liknar en skogshuggarjacka än något annat (grå). As finns inte med, den är struken från beställningen (men det har man inte informerats om). Inte heller passar skidbyxorna, de är tighta i midjan och lite för långa. På mitt väldigt tunna barn. Vi behåller skalbyxorna dock, utan att testa dem.

Det borde vi ju inte gjort, för de visar sig vara alldeles för stora. Saknar resår. Sitter alltså inte uppe på något av barnen. Nej, det här var inget första bra möte med Lager 157. Bättre kan ni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.