Mitt i veckan VAB

on

Vi är inne i ett VAB träsk den här hösten. Konstiga sjukdomar som avlöser varandra, barn som återigen kräks. Och kräks. Är förkylda. Är hängiga. Och livet snurrar vidare vid sidan av.

Jag försöker faktiskt att inte fastna för mycket i tankarna kring det dåliga samvetet för jobbet, för allt jag missar när jag är hemma. De är medvetna om att barn är sjuka. De vet att jag inte är på jobbet för att det är kul. Så jag tänker inte så mycket på det, jag gör så gott jag kan. Vi gör alla så gott vi kan. Och jag orkar inte falla in i prestationsprinsessefacket. För det är djupt och jäkligt farligt. 01082015-IMG_8927Imorgon är det min tur att jobba igen, E tar över stafettpinnen i jakten på de där 48. Lillasystern har dessutom en stängd förskola på fredag, det hade ju inte kunnat passa sämre. Så hon får åka på egensemester till mormorn och morfarn för första gången. Så pass taggad att hon ägnat lång tid här idag till att packa sina väskor fulla av saker som man faktiskt behöver när man är själv. Gullunge.

Igår smet jag ut för att hänga med en kompis på kvällskvisten, imorgon kör E en AW. Man behöver de där pauserna mer än tidigare den här månaden helt klart. 

One Comment Add yours

  1. Mysigt när det små får lite tid för sig själva också! De hänger så ofta liksom bara med =)

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.