En heldag för bara ett barn

on

Lillasystern är ju på sin egen lilla semester i Nora och verkar nöjdare än nöjdast så vi ser till att lyxa ordentligt med A här på hemmaplan och gör de där sakerna som inte är lika uppskattade när de är två.
 
 Es kontor inne i stan har ett flipperspel, så vi hamnade där för att göra backup på hans kraschade maskin. Under tiden hann A lära sig flippra och slog såklart min nivå. Bittert att få stryk av en 6-åring.
 


Vi drog oss ut till Tolv vid Globen, det nya eventcentret som ju var kul men smått oorganiserat. Lunchen i den enorma lokalen funkade bra och ljuddämpningen är smått fenomenal där, men vår bokning för bowling blev borttappad inte mindre än två gånger vilket såklart slutade med en väldigt ledsen unge. Vi hann ju få spela minigolf emellan, men ni vet när barn verkligen sett fram emot något? Den är svår att rädda.
 
 Så, vi lockade med nya skor som hon behöver och en julklänning och drog till ett kaotiskt Sickla. Hon har svängt om och vill ha en massa glitter och glamour nu, så det är bara att hänga med i svängarna. In på Kvantum och köpa kvällens önskemat – musslor och efterrätt. Lång, men sammantaget en bra dag för oss alla!

One Comment Add yours

  1. Vad mysigt att köra en heldag med bara ett av barnen! Och musslor förstås 🙂
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.