Den här om irriterade luftvägar in absurdum

on

Jag spelade match den 24 oktober, på morgonen efter vaknade jag och kände mig lite hängig. Inget allvarligt, men inte helt okej. Så jag fick byta bort onsdagsträningen för att orka med bootcampet som väntade på helgen. Trodde jag…

På lördagen gav jag mig iväg, redo för många timmars träning men efter nästan två höll jag på att svimma. Så jag tog mig hem. Och avbokade söndagen, för då var jag ännu hängigare. Det var den veckan, sen fortsatte det i samma mönster. Fast ja, lagom tills jag blev bra hann barnen bli magsjuka och ja, nu är det snart fyra veckor sen jag tränade. I söndags tränade jag juniorer, råkade höja pulsen i ungefär en minut. Det var tillräckligt för att den här veckan också ska gå i hostans tecken.
Luftvägskatarr ja, irritation som inte någon hostmedicin biter på. Den bara suger energi och styrka. Men snart ska jag också bli frisk. Väldigt snart faktiskt, för jag har två matcher kvar på det här året som jag ska klara av….

One Comment Add yours

  1. Fy bubblan vad segt!
    Krya på dig!
    Kram

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.