Guilty pleasures – Bachelor

on

Åh, vet ni? I höst har jag faktiskt följt ett program på tv. Eller faktiskt två, men nu var det ett vi pratade om och det är lite av ett sånt där guilty pleasure. Jag tittar faktiskt aldrig på tv längre, även om jag följer vissa serier. De flesta går ändå inte på svensk tv, det är playkanaler som ger mig njutning. Men just svensk tv har gett mig en del njutning nu under hösten, dels genom SVTs Bron som var tillbaka för en tredje säsong. Men också och kanske främst för årets säsong av Bachelor.

Missförstå mig rätt nu, det är inget kvalitetsprogram. Verkligen inte. Det är dessutom ganska mycket mobbing som ingår, väldigt mycket osköna beteenden rakt över. Men det är också skämskudde, det är skratt och det är tusan underhållning ändå. Trots att jag blir helt vansinnig på vissa av personerna som är med. Och nej, jag fattar nog inte dragningen till huvudpersonen som alla trånar efter. Men han verkar ju ha haft tillräckligt många som slängt sig vid hans fötter, så programmet löpte nog ut sin rätt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.