En myshörna i vardagsrummet

on

Vi har redan fått våra julklappar av varandra, så tråkigt som det kan låta. Så är det. Tillsammans valde vi att köpa något vi verkligen behöver istället, att bli av med våra fula bokhyllor som står i ett hörn alldeles ensamma (om de kunde gråta så skulle de). Istället ska Elin få flytta in, passa i hörnet där med en stapel böcker på en hylla, med en lampa för perfekt belysning och med den härligaste och ulligaste filt du kan tänka dig. Där tänkte jag sitta sen och läsa mina böcker. Som en tant.

Vi har ett litet projekt kvar i vardagsrummet just nu, det är att få ut den byrå som bara står och tar plats (och samlar skräp) för att ersätta den med ett enkelt skrivbord. Så att jag kan få lite normal arbetsmiljö när jag sitter hemma och jobbar. Men jag är kräsen nu, jag vet det och därför tar det tid att hitta precis vad det är jag vill ha där.

Förhoppningen är också att hinna måla om våra hemska trappväggar och slänga upp några tavelramar där inom de närmaste veckorna för att få lite mer udd på det här hemmet. Vi är väldigt, väldigt bra på att bli bekväma och inte komma så långt. Väldigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.