Om att göra onödig genus på skridskor – del 2

on

Minns ni att jag skrev om Decathlon och hur de gjorde genus på skridskorna? Jag tyckte ju att jag var jättefiffig genom att beställa hem ett par Oxelo Fit 3 som helt ska sakna piggar enligt hemsidans bilder. För jag gillar ändå principen att kunna använda skridskon längre än ett enda år, att man enkelt kan ställa om vid behov.

Tror ni det var vad som landade i brevlådan? Nej. Hem kom istället ett par, visserligen lila, men så väl med snörning (det vill säga saknar själva täckande partiet) och taggar. Det går bra nu. Nåja, nu är det ju faktiskt sisådär tio plusgrader ute och kanske inte direkt världens bästa skridskoåkarväder ändå så det går väl ingen nöd. Men hade ju varit kul med paketet till jul.

2 Comments Add yours

 1. Men alltså! Kul när man får det man beställt i alla fall… Åh! Framför allt när du beställde mycket för avsaknaden av taggar.

  Like

  1. Ämma says:

   Jupp. Den gamla modellen hade nu dessutom gått ur produktion så de säljer inte längre några utan taggar.. Det värsta är att ungen fick syn på dem och såklart ville ha just såna, så vi får ge oss på att slipa bort istället. Men men.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.